God Morgon! Idag ska jag ut på långpromenad med Bella! Så skönt, äntligen skiner solen! Jag har alltid älskat att promenera, men det är så mycket roligare med sällskap, och speciellt med Bellas sällskap. Det finns mycket att prata om, bland annat håller vi på att planera vårt bröllop..

Hur som helst så vill jag visa er dessa smart produkter från Swedish Posture som jag använder dagligen för att träna upp min styrka i axlar, rygg och bål igen efter två hyfsat täta graviditeter. Swedish Posture strävar efter att utveckla bättre, hälsosammare och smartare hållningsförbättrande produkter för alla personer och tillfällen. Bra hållning är starka muskler, därför påminner deras produkter dig om att sträcka på dig och använda dina egna muskler.

Jag fick frågan på mail hur jag tränar (om jag tränar) och idagsläget är det lite yoga hemma och promenader. Nu har jag använt swedish posture i snart en månad och tycker redan att jag känner mig starkare och att jag fått en bättre hållning. Stort plus för att det inte krävs så mycket från min sida, jag bara sätter på den och väljer hur spänd den ska vara med hjälp av ett vanligt BH spänne. Min hållning är långt ifrån bra, speciellt efter amningsmarathonen med Ian,men känns lite bättre nu.

swedish posture
Min favorit är Posture Feminine som jag kan ha under kläderna utan att den syns, det påminner om att ”sträcka på sig” och känns väldigt skonsam. Enkel och smidig att använda!

swedish posture
Den ser sned ut endast för att jag ska fota samtidigt!

swedish posture
Nej, nu ska jag ut på promenad! Kika in under dagen för den gulligaste syskonmatchningen! Kram!

 

 

LOADING..