Igår blev vi bjudna på en superhärlig picknick med Granit i humlegården. Jag och min kompis Anna-Mathilde med våra barn mötes av ett fantastiskt upplägg. Vi fick ett uppfällbart (och bärbart!) bord och en picknickkorg proppfylld med wraps, smoothies, bullar, mackor och mycket mycket mer! En magisk jordgubbsallad, mums!!

 

  
 Aline och Isa hade otroligt kul i tipitälten med ”fönster”, de tjuvåt en och annan godis från godisbordet och ritade samt stämplade hejvilt! Jag tror nog att vi hade de vildaste barnen, haha, jag bara sprang runt runt runt. Men oj så kul det var!

 

  
  
  

Tipitältet är absolut på vår önskelista här hemma, och det bärbara bordet fick vi med oss hem. Det ska ut till landet och kommer vara en favorit hela sommaren! Stort plus för att den blir som en väska ihopfälld och har 4 tygpallar som hör till!

 

  
  
  
  
   

  1. karin skriver:

    Älskar att läsa om dina barns äventyr =) och dina såklart!

  2. Såå fint! Wow, vilken drömtillställning
    underbart härligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..