Hej alla, jag passade på nu när Emma och Malena. Det har funnits sedan 2005 ungefär och gör väldigt fina barnkläder som jag tycker andas sommar och västkusten. Jag älskar det marina och deras klassiska ”makrill” print som jag suktat efter sedan Aline föddes.

EM, Emma Malena babyshop
Aline fick en fin stickad tröja (som var på 30% rabatt!) som heter EM Nomi Cardigan och Ian de fina makrilbyxorna samt en EM Anchor Sweater ( även dessa på rea) som jag önskar jag hade till mig själv med!

EM, Emma Malena babyshop
EM, Emma Malena babyshop
EM, Emma Malena babyshop
Jag upplever Alines tröja som liten i storleken, jag tycker ofta att det blir så med stickat, gå upp en stl! Däremot så är byxorna och tröjan helt normala i storleken.

EM, Emma Malena babyshop
EM, Emma Malena babyshop
Älskar detta print!

EM, Emma Malena babyshop
EM, Emma Malena babyshop
EM, Emma Malena babyshop
EM, Emma Malena babyshop
Det är fint när det är snygga knappar på baksidan. De har verkligen tänkt till, då det är mycket enklare att kunna knäppa upp tröjan när du vill sätta på den på ett mindre barn. Det gula ankaret är verkligen härligt, marint på ett nytt roligt sätt.

Jag kommer köpa mer av detta märke! Det är så fint och väldigt mjuka material som jag tycker är av riktigt hög kvalitet! Tips tips!

 

 

LOADING..