Jag har testat ett nytt (för mig!) märke som heter LUNDMYR of Sweden. De har funnit rätt länge nu och jag förknippar dem med ordet Älskling och svartvita kläder med rött. När jag fick hem våra testplagg så insåg jag att det var rätt!

Lundmyr of Sweden barnplaggsguiden
LUNDMYR of Sweden gör barnkläder, babykläder och accessoarer med fokus på att de ska vara sköna och säkra att bära. Det finns smarta funktioner på plaggen utan att tumma på design. Plaggen är gjorda i tyger som passar barnens känsliga hud där en stor del av kollektionerna är skapade av ekologiska material. Kläderna har ofta ett märke eller brodyr med en fin text vilket är speciellt och något jag tycker gör dem lite roliga.

Lundmyr of Sweden barnplaggsguiden
Lundmyr of Sweden barnplaggsguiden
Storleksmässigt tycker jag att kläderna är väldigt förvirrande! Ian är ca 73 cm och brukar därmed ha kläder som är stl 74 (med undantag för märkeskillnader givetvis) I denna onesie som vi fick hem så har Ian stl 90, och den passar perfekt! Även i de större storlekarna så är de små, Aline har stl 110 i denna fast hon normalt har mellan 92-98. Jag vill därför varmt rekommendera er att köpa en eller kanske även två storlekar större än barnets längd!

LUNDMYR har stigande priser efter storlek, för babystorlekar kostar den 399kr och för de större 449kr!

IMG_3535.JPG
Jag älskar att passformen i dessa är något smalare än vanligt, det gör verkligen att dem sitter bra på och att det inte är massa tyg i vägen när barnen leker! Riktigt mjuka och sköna och en bra lekfärg!

 

 

 

 

 

 

LOADING..