Popupshop gör tidlösa barnkläder med en klassisk och stilren design. Alla kläder tillverkas av ekologiska material och tillverkningen av alla Popupshops produkter, i samtliga steg från design till produktion, sker på ett sätt där miljön påverkas så lite som möjligt. Ett märke helt rätt i tiden!

popupshop aw15

Höstens kollektion har både väldigt ljusa kläder och en del mörka, perfekt då man kan matcha som man vill. Deras signatur byxor och leggings med fotoprint av djurögon kommer igen. Men mest av allt är jag såld på deras grymma ytterkläder. Älskar verkligen den lite tjockare jackan i orange och svart (lejon?). Den ser superfin ut på bild och är ljuvlig i verkligheten!

popupshop aw15
Favojacka och superfin babyoverall!

popupshop aw15
popupshop aw15

Ovan ser ni Popupshops populära leggings/byxor. De säljer slut snabbt som tusan! Älskar ljusa kläder.

popupshop aw15
Gorillan är för cool. Tycker verkligen om detta märke, mer unisex, eko och barnvänligt får man leta efter. Plus plus plus! Kollektionen kommer att finns tillgänglig i början av augusti! Fram tills dess får vi bara vänta..

popupshop aw15

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..