MILK Copenhagen!

Hej alla fina läsare. Va kul att heja på just er! Jag har nyheter! Mera mera! Det är nämligen så att MILK Copenhagen, ett nytt märke för mig, lanserar snart sin höstkollektion, och jag har fått glädjen att dela med mig av deras sneak peek video! Här kommer den:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-TpL42O0S4o&app=desktop[/youtube]

Det ser supersnyggt ut! Kläderna är sådär coola som jag inte riktigt är van vid. De känns balla och tuffa utan att vara för ”vuxna”. En härlig kombination! Kläderna börjar på storlek 92 och går till 164. Mycket fint, väldigt nyfiken på märket!

Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..