Glädjen att få packa upp dessa plagg! Jag har inte handlat såhär mycket Bobo Choses innan. Helt ärligt så har jag endast ägt en body från dem, men eftersom den var så otroligt bra i kvaliteten och fin så bestämde jag mig för att handla mer denna gång.  Plaggen kostar en hel del, men detta märke är väldigt likt Mini Rodini, vilket innebär att om de är i gott skick så kan man sälja dem dyrt!

IMG_5256.JPG
IMG_5258.JPG
IMG_5261.JPG
IMG_5260.JPG

Jag handlade mest till Ian, då det är han som behöver kläderna, men även en topp till Aline. Eftersom min favoritfärg är grön så gick jag loss lite på just den färgen!

IMG_5267.JPG
IMG_5265.JPG
IMG_5274.JPG
IMG_5271.JPG

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..