Fine Little Day <3 Granit

NYHET NYHET!

Granit släpper den 10 december en barnkollektion i samarbete med Fine Little Day, som illustratören Elisabeth Dunker ligger bakom. Det är en limiterad kollektion med barnkläder i 100% ekologisk GOTS- och Fairtrade-certifierad bomull samt inredningsprodukter, bl.a. en vimpel, koffertar, affischer, hattask, väggfack och omslagspapper. Alla boxar är tillverkade i återvunnen papp och produktionen av kläderna kontrolleras på alla nivåer utifrån strikta miljö- och sociala kriterier. Jättefin kollektion, både för öga och hjärta! 

  
 Jag längtar efter att se dem Live

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..