Vardagshjälten

Så dålig uppdatering! Hemskt ledsen, men det är lite hektiskt att vara ensam med våra två kids. Speciellt när Ian vill bli buren överallt. Jäkla jobbigt egentligen. Det är sånna här ögonblick när jag verkligen värdesätter att jag försöker förenkla livet så gott det går.

Vi brukar exempelvis handla på mathem varje vecka – så maten (blöjor, papper, välling mm) kommer direkt till dörren. Sen har vi även städning varje vecka (vi använder Rena Hem). Lite mycket kanske ni tycker? Det tycker inte jag. Det behövs verkligen städas när Irina kommer, och tack vare henne så kan jag spendera mer tid med barnen, och ta hand om alla andra tusen saker som behövs göras nu när barnen är så små. Vardagen är ett pussel, och ju mer hjälp vi tar, desto enklar och mindre stressande tycker jag det är. Dessutom är Rena Hem otroligt flexibla och ger just oss den service vi behöver – tex bäddar sängarna och stryker.

Nedan är vårt sovrum och vardagsrum

rena hem städning
rena hem städning

 

Såhär städat var Alines och Ians rum! Se om ni kan finna ett fel…

img_4835.jpeg
img_4834.jpeg
img_4836.jpeg

 

Ja, det var lightboxen, som hade blivit lite omskakad. Det ska ju givetvis stå:

img_4833.jpeg

Med det sagt vill jag inte outsourca allt. Och jag lär barnen städa och plocka efter sig dagligen i alla fall. Men igår, när jag kom hem till ett städat hem, då ville jag typ gråta av lycka. Fasiken, jag ska typ fråga om vi inte kan tävla ut en städning eller två!

Stor lördagskram. Nu blir det att lägga Aline, Ian sover redan.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..