Bobo drop 2! 

Ja! Vilken solig dag att släppa Bobo Choses Drop 2. Jag tycker ärligt talat att detta var det vi väntat på. första droppet är trist i jämförelse! Äntligen kommer min favorit gröna färg! Även ”korvarna” som min vän kallade dem för, är ljuvliga! Hårbandet, asså ja, kan jag ha det själv eller?   

Ja! Vilken solig dag att släppa Bobo Choses Drop 2. Jag tycker ärligt talat att detta var det vi väntat på. första droppet är trist i jämförelse! Äntligen kommer min favorit gröna färg! Även ”korvarna” som min vän kallade dem för, är ljuvliga! Hårbandet, asså ja, kan jag ha det själv eller?   

 Tänk er denna syskonmatchning? Jag älskar det. Superfint! Nu får vi hålla tummarna på att den inte är på tok för stor i stl 4-5år. 

 

 Allt detta hittar ni på babyshop!

  1. Hej! Måste bara fråga- var är klänningen du hade på din son Ians kalas i somras ifrån? 🙂 letat såå länge efter en prickig klänning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..