Kuling!

Många av er är ju nyfikna på Lekmers Kuling! Det kan jag verkligen förstå. Och jag jobbar för fullt med att testa deras skal, och galon, så den recensionen kommer i veckan. Däremot så tänkte jag visa er deras fina mjuka nyheter nu! 

Först så har se gjort supersnygga dregglisar som säljs i tre-pack. Dem är bra pris, tunna och fina färger! 

 
 
 
Sen har de även supergulliga pyjamaser som säljs i tvåpack! Dessa tycker jag är såå fina. Tyget är tokmjukt och de håller bra i tvätten. Min favorit med tryckknappar med! Fint!

 

 
De har mer i kollektionen, spana in dem vetja! Kram

  1. Anna skriver:

    Hej och tack för en bra blogg! Ett tips för att öka läsbarheten på din blogg är att skilja på de och dem. En tumregel kan vara att byta ut de mot vi och dem mot oss och lyssna om meningen låter bra. Till exempel den sista meningen i detta inlägg ”dem har mer i kollektionen…” Byt ut dem mot oss och det låter knasigt, men ”vi har mer i kollektionen” går alldeles utmärkt. I detta fall bör alltså ”de” användas.
    I all välmening,
    Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..