Nyheter!

Jag vet inte om ni minns detta märke då det var ett bra tag sen jag skrev om dem! Here goes: Najell som är kända för den grymma produkten Sleepcarrier: som är en mjuklift, Babynest, lekmatta och bärsele i ett. Kanske känns bekant? Jag hade en till Ian och använde den flitigt under hans första tid. Nu har samma märke lanserat ytterligare supersmarta produkter!

 

 
Nämligen en kudde och en filt! Filt i 100 % ekologisk bomull och kudde med yttertyg i 100 % bomull.  

 Det smarta med kudden är att den är formgiven för att motverka skallasymmetri. Vänder sig barnet är kudden också formgiven så att barnets ansikte hamnar utanför kudden vilket innebär att kudden också ett säkrare alternativ för det lilla barnet. Båda produkterna går givetvis att tvätta! Jag älskar att följa ”nya” svenska märken som dessutom leverar innovativa härliga produkter! 

Detta ska min nästa bebis ha! 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..