SWAYS

Känner ni till märket RAINS? Det är ett danskt designermärke som skapar helt fantastiska regnkläder. Dem är supersnygga och sitter smickrande och bra på kroppen. Det märket har nu äntligen skapat en juniorkollektion som går under namnet SWAYS. SWAYS gör både regnkläder, väskor och tillbehör, allt som passar ett aktivt barn och dess behov. Jag personligen älskar det avskalade, enkla och tok-skandinaviska som denna regnjacka har. Det är snarare en regnjacka och påminner verkligen om RAINS för vuxna. Inspirationen till dessa regnjackor sägs komma från den traditionella regnrocken, och det tycker jag verkligen man ser!

sways
sways
sways

SWAYS finns nu hos babyshop och jag är så nöjd med att babyshop tar in coola nya märken! Älska dansk design! Ska visa den på Aline senare i veckan!

  1. Hej, en heeeelt annan sak. Har erfarenhet av resevagnar? Vi har kollat på Moweo aerius single och Carena Boda, är det några du känner till?

    Hälsningar
    Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..