Geggamoja 10 år!!

Under båda mina barns tid har Geggamoja funnits, och betydligt mer därtill! Geggamoja fyller nämligen 10 år! Det firar dem ordentligt, både med olika erbjudanden varje dag och även en helt ny kollektion för att fira åren som gått. Jag kommer ihåg när jag köpte den första filten någonsin till Aline, när hon låg i magen tillochmed. Det var en multirandig mjuk jerseyfilt från Geggamoja! Dem är verkligen kända för sin kvalitet och att de ligger i framkant när det kommer till  ekologi och miljömedvetettänkande, för att inte glömma unisex!Såhär skriver dem själva:

Geggamoja växte fram i övertygelsen att det fanns ett behov av barnkläder som inte bara höll ihop utan även var söta och tuffa. Och, inte minst, tillverkade med ansvar för den värld deras barn skulle växa upp i. Att så långt som möjligt använda ekologiska material och välja fair trade-certifierade leverantörer bl a. ”När Geggamoja firar tio år är det någon sorts bevis på att vi måste ha gjort något rätt”, säger Anna Rietz och hennes syster Sara Marmsjö.

Glöm inte att spana in Geggamoja nu och se vad de har för schyssta erbjudanden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..