By Heritage AW16!

Ett realtivt nytt  och superfräsigt märke är svenska By Heritage! Tanken bakom märket är att skapa barnkläder i minimalistisk design och med superhärliga print. Allt är väldigt avskalat och enkelt utan att bli tråkigt för 5 öre! Jag har fått hem lite pressex av deras höstkollektion som jag ska visa upp senare i veckan. Men jag kunde inte hålla mig helt! Här kommer en liten tjuvkik. Mer finns att se på deras hemsida!

 

För er som inte provat märket så rekommenderar jag dem varmt, otroligt mjuka kläder som är normala i passformen. Det fina är att även detta märke försöker vara så hållbara som möjligt med mycket ekologiskt! Mer kommer som sagt!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..