Bröllopsbestyr

Som flera av er vet så gifter jag mig (!!) om ca 2,5 vecka. Jag måste meddela att det har gett mig rätt hög puls och att det är nästan det enda jag tänker på. När jag inte tänker på bröllopakten, så tänker jag på festen eller detaljer om den. Det är rätt utmattande. Varför säger ingen det? Alla är på oss om att njuta av planeringen, och även om vi försöker göra det, och många gånger gör det så är det väldigt mycket på en gång. Fasiken att vi inte gjorde detta innan barnen.

Det enda som verkligen talar för att göra det när man fått barn är att det känns som att lura småbarnåren. Vi är som nykära och ska dessutom få dela detta med barnen till viss del.

Utan att avslöja för mycket så vill jag visa lite bilder som vår fotograf Malin Mörner tagit på oss, mest för att testa olika platser mm. Jag älskar dem!

Malin mörner Sheila Nielsen Poppy PhotographyMalin mörner Sheila Nielsen Poppy PhotographyMalin mörner Sheila Nielsen Poppy PhotographyMalin mörner Sheila Nielsen Poppy PhotographyMalin mörner Sheila Nielsen Poppy Photography

 

Hela bröllopet kommer gå i vitt och grönt, och vi kommer vara mitt i stockholm. Jag älskar att få dela med mig av bröllopet! Om ni vill så skriver jag gärna mer om det, klicka på hjärtat så vet jag!

KRAM

LOADING..