Stan Smiths

För några veckor sen så beställde jag hem Stan Smiths till barnen. Det var skyhöga förväntningar på dessa skor från min sida. Efter många tipsande mail och många peppiga kommentarer så kände jag att jag bara måste prova dem. Borde beställt några till mig med..

Stan smith barnskor recension

Storlek: Åt det mindre hållet, Mät barnens fötter och kolla innermåttstabellen! Mina barn har gått upp en storlek i dessa.

Passform: Skorna har en bra sula, men inte en klassisk gympa sko med mycket studs, mer en sneaker. Skorna är fotriktiga och är de i rätt storlek så kommer dem vara bra för ditt barns fötter. Jag upplever skorna som normala/breda i lästen. Därför är det extra bra och viktigt att man kan justera skorna efter barnets fot med kardborrebandet.

Stan smith barnskor recension

Stan smith barnskor recension

Pris: 499kr. Det är ungefär vad ett par sneakers kostar, möjligen något mer än snittet.

Nackdelar: Färgen, såklart. Men om man som jag gillar när de är lite slitna, så är det ju bara härligt med vita skor. De är dessutom väldigt lätta att torka av och putsa upp (vim!!!!).

Fördelar: Enkla som tusan för barnen att få på och av. Till och med Ian som är 2 år kan sätta på sig sina skor. Jag älskar karborreband, och tackvare att dessa är smalare, och att det finns tre stycken så håller dem sig stängda utan att vara svåra att medvetet få upp.

Stan smith barnskor recension

En annan fördel är att barnet rör sig väldigt bra med skorna på. De är lätta och smidiga att leka i. Perfekta skor för både helg och vardag. Jag rekommenderar gärna dessa vidare! Härliga skor, som passar både till höst och vår! Räkna bara inte med att de går att säljas vidare efter mycket användande!

 

 

 

LOADING..