I annonssamarbete med REIMA

Reima Rabattkod!

Jag håller ju på att recensera Reims galonkläder just nu (kommer ut ikväll btw!) och i samband med det fick jag frågan om jag vill ge mina fina och väldigt många (wooohoo!) läsare en rabattkod. Såklart jag vill det!!

Här kommer koden: AW16REIMA 

Det är 10% rabatt på ALLT i hela webshopen (även nyheter och plaggen på rea!) plus FRIFRAKT. Rabattkoden gäller till och med den 30/9.

img_0881

Här kan ni läsa lite av mina recensioner sålänge :

Reima Patter 

Vindfleece Reima  

Reima Skaloverall Tosti 

Skaloverall Reimatec Virva 

Vantar Reimatec

Reima Bisquit och Tripla 

  1. Tack för tipset! Nu blev det en fin Reima overall till min son nu i höst. Älskar verkligen din blogg !

  2. Camille skriver:

    vore ju roligt om du också svarade på din läsares kommentarer och frågor……. skrev en kommentar på mini rodini-inlägget.. men inget svar. känns som lite dålig stil faktiskt eftersom du hunnit lägga upp flera inlägg efter det…….

    1. Hej! Många av mina inlägg är tidsinställda då jag har ett rätt högt tempo! Jag svara så snart jag kan. Jag ska svara på mini rodini kommentaren nu omedelbart. Synd att du blev upprörd. Jag ska bättra mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..