BOBO CHOSES SS17 A Legend!

Är nu äännntligen live!! Bobo Choses

Bobo Choses vår- och sommarkollektion SS17 heter A Legend och är inspirerad av vår tids stora idrottsstjärnor, som tennisspelaren John McEnroe, simmaren Mark Spitz och cyklisten Gino Bartali.

Jag tycker kollektionen är lite nytänkande, men fortfarande otroligt typisk för Bobo Choses. Det är samma färgpalette som de brukar använda, med massvis med dova färger, lite dusty blandat med några klara toner här och där. Passformen är även den väldigt speciel och som vanligt bred, oversized och härlig! ©BOBOCHOSESASS17_CAMPAIGNPICS_DROP-1_027©BOBOCHOSESASS17_CAMPAIGNPICS_DROP-1_034-e1484597127973©BOBOCHOSESASS17_CAMPAIGNPICS_DROP-1_012-e1484597378254©BOBOCHOSESASS17_CAMPAIGNPICS_DROP-1_019unnamed (2)unnamed (1) Här är lite sneak peek-bilder! Jag är inte förvånad att kollektionen har redan blivit hyllad. Den är helt underbar! Ni kan handla den hos Babyshop NU!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..