Helgen i bilder!

Hello alla, hoppas ni haft en fin måndag. Jag har haft en måndag i fullt ös! Det var väldigt kul, och skönt att vara tillbaka i vardagen. En härlig känsla är ju att gå till jobbet och bara få några minuter med en podd, medans man får lite egentid. Bra start på veckan!

Helgen då! Ja, den var fantastisk och har gått i ett. Vi har varit på ikea och letat sängar, soffor och möbler till huset. Sen varit några rundor på Mio, Jysk, Bolia mm. Men sen har vi mest myst, och bara varit. Fikat en hel del med, massa semlor!

img_2332.jpg

img_2351.jpg
img_2336.jpg
img_2344.jpg

 

Väldigt härligt och något jag saknat när jag varit borta! Har ni haft en fin helg? Nu ska jag ta tag i tvätten och välja ut lite märken att testa!! KRAM

 

  1. Mia skriver:

    Säkert en dum fråga, och syftar till inlägget om kläder inför förskole- start. Hur mycket kläder ska hänga på förskolan? Alltså ska alltid ett regnställ och en extra uppsättning skalkläder/ overall mm finnas där? ska man annars dra grejorna fram och tillbaka mellan hem och förskolan, känns ju lite knepigt det med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..