Elodie Details SS17

Imorgon så lanseras Elodie Details SS17 kollektion! Superfina produkter med ovanligt mycket färg! Vilket såklart är superkul! Elodie är ett märke som ligger mig väldigt varmt om hjärtat just på grund av deras förmåga att anpassa sig. Produkterna utvecklas hela tiden och förbättras givetvis. Det är superkul, och innebär att dom har galet bra kvalitet på deras produkter, och koll! Kul med medvetna märken som verkligen anstränger sig.

Nya produkter för denna säsong är produkter så som newborn napp, vagnsparaplyer, myggnät och fina solhattar.

 

Kollektionen har en lekfull cirkusinspiration i härliga färger som ”sweet honey”, ”pretty petrol”, ”powder pink” och ”vanilla white” i kombination med uppdaterade grafiska mönster! Tyvärr har jag inte en bättre bild, så jag har gjort en egen för att ge er en liten sneak peek!

Så spana in hos Elodie Details imorgon för kollektionen ”Happiness is born”

 

LOADING..