Wellness monday!

Den här måndagen har kanske inte riktigt varit exakt som jag har önskat. Men istället för att sura och deppa, så ringde jag Rasmus som peppade mig, så bestämde vi att vända skeppet. Så jag tog tag i att laga riktigt god och enkel mat. Lax i ugn med stekt kål och morötter samt fetaost på sidan. Det är så gott! Prova!

Efter middag, undanplockning mm så knatade jag iväg till UrbanOM där jag yogar. Idag testade jag min nya topp och mitt nya linne från Manduka. Väldigt sköna och fina båda två! 

img_2720.jpg
img_2734.jpg

Jag fick även bud hem med te som jag drack när jag kom tillbaka! Så nu är måndagen toppen, och veckan får bring it on! Hoppas alla ni mår bra! KRAM

img_2729.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..