Regn regn ge dig av!

Jaha, imorse var det ju inte vår kan man lugnt konstatera! Det är galet väder. Jag vet att man inte ska gnälla, och att alla era sociala kanaler fylls av gnäll om vädrets just nu. Men va fasiken! Jag tänkte nästan plocka bort overallen…

Nu när det är så blött så har jag med mig extra galonkläder till förskolan. Ett gammalt och bra knep, dra på över overallen så kan barnet verkligen sitta i pölar. Det gör vi ofta med Ian som kan stanna på samma ställe väääldigt länge.

Jag såg att Ellos har en kampanj nu med 20% rabatt på gummistövlar och regnkläder.

Här är mina favoriter! Mycket fina!

 

Klassiska regnställ (addlink) 

51-2005_X
51-1758_X

 

Sen en overall! Alltid bra för de minsta! (addlink)

51-2075

Och min personliga favorit (addlink). Lite mönster och enfärgade byxor! Superfint!

 

51-2077_X

LOADING..