Morgonyoga

God morgon! Idag har swishat förbi i vanlig ”helgordning”. Jag har glidit runt i min fina pyjamas från The Sleepy Collection hela morgonen, den är i pima cotton, och mina barn har liknande från det märket. Riktigt sköna och fina. Gjorde även min yoga imorse i dem. Väldigt härligt!

Känns så jäkla kul att ha fått rutin på det nu, varje dag! Tyvärr har jag inte riktigt satt headstand än… men jobbar på det!

 

Nytt sängöverkast från Yogagrossisten! Den är förövrigt superbra, med grymt grepp, jag är väldigt känslig för sånt, så jag har testat och ratat en hel del…

Nu ska vi bygga nya sängar till barnens rum i stan!

Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..