Drömmar och adventsmys

Lucka nummer 3 i Johanna Kajsons julkalender: ”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?”

Drömmar och mål, det är något jag alltid haft lite svårt att ta på. Jag gillar mål på jobbet, möjligen även mål privat, men jag är inte en drömmare. Ofta när jag och Isabella (som är både bra på att drömma och har många delmål) pratar om drömmar känner jag mig ofta lite grå, som att jag inte riktigt vet vad jag ska drömma om, även om jag kan drömma fritt.

Jag ser ofta det fina i det lilla, och drömmar känns ofta stora och svåra att ta på. Därför är denna fråga väldigt svår. Jag drömmer om att mina barn ska vara trygga, lyckliga och ambitiösa människor. Jag drömmer om att alla jag älskar ska må bra, och att jag själv ska må bra och vara lycklig. Jag drömmer även om att få utveckla min yoga, kanske dela den senare i livet. Men sen så drömmer jag inte om så mycket. Jag försöker åstadkomma en vardag, ett nu som gör att jag kan leva mina drömmar. Ett av mina mål, om jag nu måste ha det, är att vara just i detta, i nuet.

Därför känns dagar som idag extra magiska. Dagar jag får vara med min familj och mysa med tända ljus, vara i naturen och bara känna ro.

Vi var på bageriet, jag och barnen. Sen gick vi ut i skogen och plockade granris, det är sånt som jag drömmer om. Helt underbar!

Hoppas alla haft en riktigt fin advent, nu åker vi in mot stan och jag är redo för en ny vecka!

Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..