Livlys magiska bomull

För er som inte redan vet det så är jag ett materialfreak utan dess like, det finns inget bättre än riktigt bra kvalitet och material. Jag är ett stort fan av bomull, och vi har mycket bomull bland barnens kläder och i hemmet, och som ni vet så är det ju skillnad på bomull och bomull.

Jag var hos Livly häromdagen, och då blev jag påmind om Pima Cotton. Det snöade jag in på när barnen var små, speciellt med Ian då han har så känslig hud. Pima Cotton är bomull som har extra långa fibrer, det är därför det känns så mjukt. Det är verkligen stor skillnad om man känner på bomullen.

img_4094.jpg
img_4081.jpg
img_4087.jpg

Livly är kända för sin ubergullighet. Det är liksom så gulligt som det kan bli. Väldigt hög kvalitet på plaggen, som även håller sitt värde bra när man vill sälja det vidare. Just nu är det ju väldigt populärt med kaninöron på olika plagg och mössor, den här sparkdräkten har Livly gjort lite större i storleken just för att man ska kunna ha den över barnets andra kläder.

Jag har låtit barnens pyjamaser därifrån skänkas vidare till kusiner och familj, det känns fint och bra att flera barn kan ha dem.

 

img_4090.jpg

Här är jag och Livlys grundare Lisa. Hon är en superhärlig och driven kvinna. Hela företaget andas verkligen henne och det är riktigt kul att se hur märket har vuxit i takt med att hon själv fick barn.

img_4085.jpg
img_4089.jpg
img_4082.jpg

Ett bra presenttips är att köpa just pyjamaser. Jag brukar köpa det till barnens kusiner, det är väldigt uppskattat! Nu ska vi fira första advent!

Hörs vidare!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..