Den perfekta middagen enligt mig!

Lucka nummer 5 i Kajsons julkalender. ”Den perfekta middagen enligt mig”

Middag och mat generellt är ju något som ligger mig nära hjärtat. Många av er har frågat mig vad jag äter, och svaret på det är allt. Jag äter verkligen allt. Men jag har några saker jag äter mindre av, tex uppenbart söta saker som bakverk, choklad, godis mm. Och sen dricker jag heller inte kaffe.

På luncherna så brukar jag oftast äta ute, med kunder eller vänner, eller att jag köper med mig något till kontoret. Det är skönt, en vardagslyx för mig. Då har jag några favoriter, och till och från så kanske det blir lite väl mycket av något, tills jag tröttnat.

avocadomacka

img_4119.jpg

 

Jag nu äter jag mycket avocadomackor, så gott! Perfekt lunch,

När det kommer till middagar så brukar jag se till att äta nyttigare i veckan, helst inte så mycket pasta, även om det är supergott. Ett bra exempel på mat vi äter är hallomistroganoff med råris. Då är alla happy. Annars blir det mycket stekt kål med något, eller soppor. Jag är ett stort fan av soppa. Jag brukar även vara väldigt noga med att äta sallad, helst då i minst tre färger, som magiska Food Pharmacy rekommenderat. Så för att sammanfatta det hela, jag älskar middagar som går snabbt, är hyfsat nyttiga och som barnen äter. Typiskt småbarnsmamma.

 

Kram!!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..