Jag vill gråta…

För att jag är så trött. Så jävla sliten och slutkörd. Och då är det inte ens jag som är trött. Ian har varit sjuk, det började tidigt i natt med att han sa att han hade ont i magen, sen kom det, kräks. Då tänker man (läs jag) NEEEEEEJJJJJJ! Och sen är det bara att agera. Torka, tvätta, bära, trösta, duscha, torka, tvätta. Repeat.

Vilken fruktansvärd dag, av en anledning, att han vart så sjuk. Nu har det dock vänt, och jag känner mig säker på att han kommer vara piggare imorgon. Mitt hjärta.

Böckerna ovan är barnens favoriter! Från senaste BookBox prenumerationen!

Tack och lov har vi kunnat göra mysiga saker tillsammans, som att läsa. Båda barnen var hemma, så vi har läst massor! Den här boken rekommenderar jag varmt! Mysigt med en adventsbok!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..