Flyr till söder

God morgon! Har haft sjukt mycket att komma igång med, därför har bloggen varit lite lidande! Men jag är tillbaka! Nu har jag jobbar i tre dagar, och idag har vi ledigt på LOPPI. Det är så skönt, en riktig mjukstart. Känns som att det var ett perfekt knep för att komma tillbaka in i vardagen.

Idag, fredag är det ledigt, men vi fick gå upp tidigt då vår städerska från Rena Hem kommer. Irina, som vi haft i ca 6-7 år är riktigt bra, hon hjälper mig med allt, och vet var saker ska vara och är bara min vardagshjälte.

Vid 8 var hela familjen ute och flydde till Urban Deli på Nytorget.

Jag älskar det här stället, vi har varit här väldigt mycket med barnen och mycket även innan. Vi brukade äta frukost här på helgerna,jag och Rasmus. Det mysigt! Tyvärr öser det ner, annars hade jag tänkt hänga i parken.

Ovan ser ni min lilla hjälpreda. Tänkte skriva mer om henne och hennes utveckling sen. Hon säger så otroligt mycket roliga och spännande saker. Igår sa jag att vi skulle se solen gå upp, och då skrattade hon och sa ”mamma, solen går inte upp, det är ju jorden som rör på sig. Solen står still”.

Nu ska jag dricka min enda kopp kaffe för idag. Inte så pigg som ni kanske ser.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..