Plåtning med Bella

Hej på er! Idag har varit väldigt varierande, vilket jag älskar! Började dagen supertidigt på kontoret, fick massa gjort innan mina kollegor kom in, och sen hade vi måndagmöte som varade lääänge. Barnen var på förskolan idag för första gången på nästan 3 veckor så ni kan ju ana hur svårt det var att få upp dem ur sängen. Tack och lov så lämnade Rasmus, så de fick en lugn och skön morgon.

Efter min lunch med min vän Kristina mötte jag upp ett härligt team på Fitness Collection, bla Isabella. Vi var på härliga Selma Spa som ligger på Clarion Hotel. Har ni inte varit där så tycker jag verkligen att ni ska åka dit. Man ser hela otroligt mycket av Stockholm och det är så himla härligt!

Vi fotade för deras sociala medier och det var så kul. Det handlar om att träna med en vän, och Fitness Collection har väldigt mycket bra yogastudios kopplade till sig, så vi skulle ta lite yogabilder! Så roligt att vara med och fota yogabilder.

img_6893-1.jpg
img_4653.jpg
img_6892.jpg

Iklädda Grounded Factory 

Vi tog även magiska bilder vid poolen. Det är roligt att fota med en vän, för hela ”se glad ut” blir så otroligt lätt då!

img_4662-1.jpg

img_6888.jpg
img_6894.jpg

 

Sist men inte minst så bytte vi om till kläder från Björn Borg, och det var dags att fota i gymmet. Perfekt att ha så många fina platser att fota på på en och samma gång.

img_6884.jpg

 

Nu har jag hämtat barnen, vi har lagat mat tillsammans och jag märker att dom är helt slut efter första dagen på förskolan. Ska mysa i soffan innan det är dags att läsa böcker.

Kram!

  1. Vilka mysiga bilder….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..