Misstag i vardagen

Okej, här ska ni få mina missar, dom där konstanta missarna jag gör i vardagen.

  1. Jag glömmer alltid alla teckningar mm som finns på barnens hyllor. Om jag mot förmodan kommer ihåg att ta hem dom så ligger dom i min ryggsäck (ja.. lite töntigt) och då blir dom mosade där istället.
  2. Nerkissade/nerbajsade kläder, okej det glömmer jag inte alltid för det är rätt äckligt, men det händer oftare än jag vill erkänna att dom antigen ligger kvar i påsen i min väska eller i tvättkorgen… otvättade. Usch.
  3. Passerkortet till jobbet. Jag skäms, varje dag. Jag byter ofta väskor och jackor och nånstans har den hamnat, gud vet var. Och helt ärligt så släpper mina magiska kollegor alltid in mig i alla fall! TACK
  4. Posthanteringen, är lite kaos här. Antingen har jag paket att hämta, eller så ska något tillbaka, det kan ligga.. länge…
  5. Mina tekoppar, dom står lite här och var. Jag dricker ju mycket te, och ibland kan jag glömma var jag ställt en kopp, tex i badrummet. Vem dricker ens te i badrummet?
  6. Vika kläder, vi har ju turen att ha städhjälp, och även om jag har rätt bra koll på mina och barnens kläder så är det ändå en mindre hög där på torsdagen innan Irina från Rena Hem (bästa!!) kommer…

Det är ju såklart inte farliga saker, bara mänskliga misstag. Vore skönt bara om man kunde bättra sig på några punkter iaf.. Nu ska jag sätta på en ansiktsmask från Urban Gloss och jobba!

Kram!

  1. SÅ underbart inlägg! Jag släpper så gärna in dig om morgnarna för du är en ljuvlig glädjespridare till kollega, och det väger ju trots allt tyngre än både vikt tvätt och teckningar som ”försvinner”. Puss!

  2. Haha! Kul att läsa vad någon annan glömmer! 😀 vad nyfiken jag blir på städhjälp. Hur mycket hjälper de till med? Eller man väljer själv?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..