Formex spaning 2018!

Idag var jag och två av mina kollegor på Formex för att prata med våra kunder, hitta nya och bara generellt inspireras! Det finns så mycket härliga utställare och varje gång jag får möjlighet att gå på Formex så gör jag det. Det är en perfekt aktivitet och ett perfekt forum att bli tokladdad med ny energi och hitta mycket nytt.

I år så fastnade jag länge vid blommorna, och speciellt när jag hittade Bergs Potter som är mitt favorit krukmärke! Jag älskar deras krukor!

img_7224.jpg
img_7234.jpg
img_7238.jpg
img_7232.jpg

 

Därefter så tog vi självklart en sväng in till barndelen. Många av mina favoriter fanns såklart på plats! Vi hittade snabbt Geggamoja som har sina fina Doddisar – som verkligen används hemma hos oss. Nu finns dem i ny mindre storlek!

img_7197.jpg
img_7203.jpg

Sen sprang vi in i ett favoritmärke – Ebbe! Jag har följt Ebbe som märke under väldigt många år och är så nöjd och glad att se hur dom bara fortsätter leverera kollektion efter kollektion av riktigt fina barnkläder! I höst kommer en hel del militärgrönt, det om något ser jag verkligen framemot!

img_7205.jpg
img_7204.jpg

 

Sen kunde jag inte låta bli att gå och titta lite på härliga danska Maileg som har så mycket fina leksaker mm till barnen. Jag hittade en yogaposter som jag skulle vilja ha i barnens rum! Superfin!

 

img_7207.jpg
img_7211.jpg

 

Generellt så var det såklart en hel del mörka färger på mässan iom att det är en inköpsmässa för hösten, men jag gillar det. Känns roligt att trenderna går lite från det pastelliga och mjuka till lite mer dova, kanske även lite starkare och ljusare färger. Tex CamCam och även Sebra levererar något utöver det vanliga! Äntligen!

img_7194.jpg
img_7196.jpg
img_7219.jpg
img_7220.jpg

 

Hjärta gärna om ni gillar inlägget!

 

 

  1. Rebecca skriver:

    Hej Sheila! Kul att höra om nyheterna! Jag gillar också Ebbe, allra mest för att vår son bär samma namn 😉 men också såklart för att kläderna är jättefina. Jag blev dock väldigt besviken när jag beställde lite bebiskläder därifrån i höstas – materialet var jättemjukt och fint men efter en ynka tvätt såg de ut att vara använda av flera barn. Noppiga och så trots att tvättanvisningarna följdes. Så himla trist! Är det något du har upplevt?

    1. Jag har aldrig upplevt det! Men, maila dem! Du borde kunna få ett nytt plagg!
      Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..