Pysselexpressen!

Pysselakuten. Hej på er, här är en väldigt opysslig mamma! Jag har skämts mycket för min opysslighet, men jag tycker inte det är så kul, och lite svårt med faktiskt om jag ska erkänna. Jag anser mig inte som en kreativ person, möjligen påhittig, men även det är ju begränsat.

Därför är det lite extra tur att farmor är såå pysslig! Häromdagen fick vi hem ett paket med pyssel – Pysselexpressen. Det var ett helt underbart bud! Tack! Då kunde tillochmed jag bli glad och exalterad över att få pyssla lite med barnen, 

img_8072.jpg
img_8071.jpg
img_8069.jpg

Hela poängen är att göra det lätt att pyssla och leka, det enda vi behövde göra var att plocka fram sax och penna! Supermysigt och roligt för alla inblandade! Jag rekommenderar det varmt! In och kika på deras hemsida vetja! Jag gillar prenumerationstjänster väldigt mycket, och denna var ju helt fantastisk!

Var ni ute idag? Jag var det, tog en liten promenad mellan mötena och bara sög in solen. Jag inser nu hur mycket den har fattats mig. Ikväll är jag ensam med barnen, nu äntligen sover dom och jag ska passa på att yoga, länge länge innan jag sover. Känner mig lite slutkörd, så får försöka vila mig i form.

img_8214.jpg
img_8219.jpg

 

Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..