Frisörbesök!

Äntligen har jag hunnit få till att fixa håret. Jag har känt länge att det var dags att göra något åt saken, så jag bad fina Karin att hjälpa mig! Jag känner Karin och hon är proffs på det här med färg, eftersom jag inte färgar mitt hårt mycket alls och är otroligt nog med att det ska vara så skonsamt som möjligt så kändes det helt rätt att gå till henne!

Salongen heter Pipersgatan 30, och det första Karin gjorde på mig var en crystal gel behandling på mig för att ta bort massa metaller och strunt som gjorde mitt hår tungt och dassigt. Jag måste visa er skillanden mellan bara gel behandligen från Malibu C.

faa4a38f-ab75-48e4-bf6e-dfe31c3b66eb.jpg

Det ser ju ut som helt nytt hår!! Det ser längre ut, och mycket mer klart i färgen! Det här är alltså ingen färg eller klipp… Bara en Crystal Gel behandling!

och dom har ett märke som heter O&M, som är ett Austaliensiskt märke som har funktionella produkter och märkets fokus är att minimera farliga ämnen. Original Mineral är rena hårvårdsprodukter utan sulfater och parabener och som använder sig av naturliga extrakt och aktiva mineraler för att effektivt och skonsamt färga håret!

O&M hårvård
O&M hårvård

Jag fick testa O&Ms nya hårfärg som heter COR.COLOR– alltid ammoniak-fri, fri från PPD, sliter inte på håret lika mycket. Karin hade i Olaplex som gör så att håret verkligen vårdas. Mitt hår känns mycket friskare, lättare och starkare nu. Sån lyx för en småbarnsförälder, jag går bara runt och njuter!

O&M hårvård

Karin är magisk, jag ville bara ljusa upp lite och ha lite mer röda toner, för det tycker jag är så himla fint. Och såhär fint blir det!

Nu ska jag vårda det genom att använda schampoo och balsam från O&M, det går tyvärr inte att köpa online, utan endast vissa frisörer får sälja det. Det är väldigt naturligt och vårdande, tar även hand om färgningen! Samt doftar så gott!

img_8489.jpg
img_8499-1.jpg

Nu ska jag packa klart det sista innan jag ska till Arlanda och LONDON!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..