Vegan is the new black!

Det är vad det står på nyöppnade Mahalo på odengatan. Igår var jag inbjuden till en härlig morgon med EYEKO! Det var Joelina som jobbar med

Iklädda yogakläder från Peak Performance

Efter en fin flowklass så gick vidare till Mahalo som jag älskade från första sekund. Det finns massa goda bowls, olika smoothies och juicer samt en supergod veganska avocadomacka. Det finns såklart mycket mer men jag orkade inte äta mer. Otroligt gott! Jag rekommenderar verkligen er att testa!

Väl på plats så fick vi en presentation av EYEKO som är ett Kbeauty märke – ett koreanskt beautymärke alltså. Det häftiga med dom är att alla produkter även ger näring och vårdar, använder man exempelvis mascaran så blir fransarna längre och starkare. Emma Mattson  som var där med mig bla rekommenderade deras brow gel, som jag testade igår! Eh ja! Den är verkligen super, ska bli kul att prova deras andra produkter nu! Älskar att det mesta hos EYEKO är veganskt, känns roligt och nytänkande!

Tack för bildlån med Emma!

 

 1. Jag saknar din gamla inriktning på bloggen! Nu avskriver du mest om de olika events du går på känns det som, rätt så ointressant tror jag fler än jag tycker. Finns ju massor att skriva om nu i ny säsong, sandaler, badkläder mm. Eller har du bytt inriktning på bloggen nunchucken lämnat barnkläder?

  1. Tack för att du delar med dig av det 🙂 jag förstår det, det är delat det där. Många blir inte alls så glada när jag skriver om barnkläder. Så nu skriver jag mycket om mitt liv och en del om barnkläder med. Mina recensioner tar väldigt mycket tid och som mitt liv ser ut idag har jag tyvärr inte den tiden. Jag ska ta det du skriver med mig och försöka recensera mer framöver!

  1. Jag förstår, jag är hemskt ledsen för det. Jag ska göra mitt bästa för att få in det igen!

  2. Samma här. Jag klickar in på den här bloggen då och då, och endast för att läsa om barnkläder. Men förstår om du måste bredda dig lite…

 2. Jag gillar ifs att du skriver mer om ditt liv och älskar att du delar yogan! Tack för det!
  Kram och mer sånt här!

 3. Hi! I’m from belgium and a friend of me came in Stockholm this summer and eat in the ”Vegan is the new black” and like this!
  I’m fascined by the lights, so colorfull and very beatifull.
  Can you said me where can I buy this kind of lights? (that we can see on your first photo on this page)
  Thank you so much! and sorry for my bad english and my no-swedish message!
  Julie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..