I annonssamarbete med LE MINI MACARON

Le Mini Macaron – Gellack enkelt!

I annonssamarbete med Le Mini Macaron

Jag har ju alltid, alltid gellack, för att jag älskar nagellack och för att jag vill att det håller. Hittills har jag alltid gått på salong, men det händer ju tyvärr att min tid inte alltid räcker till, och att jag väljer att hinna hämta barnen i lagom tid istället för att ta en sen nageltid. Det resulterar i att nagellacket ibland hinner växa ut lite för mycket.

Nu är det ändring på det dock! För nu kan jag göra gellack själv med hjälp av Le Mini Macarons DIY gellacksystem. Det säljs på Apoteket Hjärtat från denna vecka och tackvare dem har jag kunnat testa produkten! Hela tanken är att man ska kunna göra sina egna naglar var man än befinner sig. Den lilla LEDlampan ser ut som en macaron, och kopplas in i dator via USB eller i ett uttag. Det gör den otroligt lätt att ta med sig, så man kan fixa naglarna på tåget, sommarstället, jobbet eller var som!

Kitet innehåller:

  • LEDlampa
  • Gellack i samma färg som makaronen – min färg är cherry red! 
  • Nagelfil 
  • Nagelbandsskrapa 
  • Borttagningspads

Är det lätt då? Ja, det är väldigt lätt. För lacket behövs bara målas två gånger, så man kan glömma det där med underlack, massvis med lager och sen överlack. Mitt tips är att första lagret ska vara så tunt som möjligt, sen kommer lager nummer två täcka. Vill man kan man även göra på fötter genom att vända på toppen av LEDlampan.

Borttagningen är även den väldigt smidig när man filar lite på toppen, sätter på borttagningspaddsen och sen bara tar av lacket!

Jag har ej hunnit måla på andra handen när bilden togs. 

Jag är väldigt förtjust i den här produkten, och så glad att jag fått testa denna. Den sparar otroligt mycket tid, och är både snygg och lätt att ta med sig. Jag har köpt till lite extra lack så man kan variera sig lite. Även om jag i ärlighetens namn har mest rött..

Priserna på Le Mini Macaron är mer än överkomliga, från ca 479kr för ett kit samt ca 179kr per lack! Nu såg jag även att det är en kampanj på dem, så kika vidare här!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..