I annonssamarbete med JOLIE BEAUTY

6 sminkfavoriter jag inte vill vara utan!

I annonssamarbete med Jolie Beauty

Som ni kanske vet vid det här laget så försöker jag göra det jag kan för miljön. Det är det största skälet till varför jag har valt att äta vegetariskt, och jag försöker låta medvetenheten sprida sig genom allt jag gör.

Ekologiska skönhetsprodukter är något jag intresserat mig för ett bra tag nu, och även om jag inte endast använder ekologiska produkter så är det ändå åt det håll jag försöker röra mig. När jag fick frågan om att samarbeta med Jolie Beauty blev jag så glad! Helt perfekt för mig, både på så sätt att jag fått testa en del nya produkter, men främst för att deras utbud är så otroligt bra redan. Dom har ju valt ut grymma ekologiska och medvetna skönhetsprodukter med bra innehåll redan. Så bara man går in på deras sajt vet man ju att man gör bra val.

Jag tänkte passa på att rekommendera mina favoriter. Jag gillar ju när skönhet är enkelt och gärna naturligt. Mitt mest vågade är röda läppar, något jag ifs trivs väldigt bra i och som kan pigga upp min annars rätt avskalade nordiska stil. Absolution Poppy Red är matt och magiskt!  Om man inte vill ha röda läppar och helt enkelt vill dra på något för att ge en sommarfräsch look så älskar jag det här rosabruna från Kjer Weis som heter Believe min absoluta favo!

Jag har en corrector som är en concealer som jämnar ut, rättar till och ser till att dölja mina mörka ringar efter dåliga nätter och mina finnar som kommer som ett brev på posten med PMSen. Även den kommer från Absolution och är så dryg, och riktigt riktigt bra! Jag har no 01, då jag är så ljus i huden.

Jag med alla produkter på!

Ska vi snacka glow? Jag har ju börjat älska allt som har med glow att göra, från att ha varit en som annars är lite matt. Crème rouge är ju lösningen. Det är både så himla lätt att få till samt ger exakt det där ”lite bättre än naturliga” som jag är ute efter. Ser ni va fint det blev? Här hittar ni min!

Sen mascaran, eh ja, en småbarnsmammas bästa vän. Det piggar upp på 1 minut (då finmålar jag…) och denna smular inte. Jag älskar att den ger mig toppenfina fransar på ett kick! Grymt lätt att applicera!  Vill man även festa till det är den här eyelinern helt perfekt, även den från Absolution. Den sitter helt fantastiskt och ger hela makeupen det där lilla extra.


Nu vet ni, det finns riktigt bra ekologisk make för er som gillar det, kika bara in hos Jolie Beauty!

Snälla glöm inte att använda koden SHEILA för att få 15% rabatt på ordinarie sortiment!Go go go!

  1. Sanna skriver:

    Du är så vacker! Ska absolut köpa den där färgen på läppstift!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..