I annonssamarbete med JOLIE BEAUTY

Ta hand om dig nu!

I annonssamarbete med Jolie Beauty

Ikväll är det min tur att ta hand om mig. Efter första arbetsveckan, en helg med barnen, lite jobb och massa yoga känner jag mig båda glad, lugn och väldigt tillfreds med livet just nu. Det är fint, så jag tänkte passa på att rida på det här och ha lite hemmaspa!

Jag har ju tillsammans med Jolie Beauty fått möjligheten att testa på en hel del olika produkter och dessa fem är perfekta för en spakväll.

Img 4538.jpg

Det är en ansiktsscrub/mask som är dubbelverkande som jag cirkulerar in på ansiktet innan jag hoppar in i duschen. Sen passar jag på att peela min kropp med den här magiska peelingen från Patyka som har blandat stora korn och som verkligen lämnar huden mjuk! Alltså det är en stor skillnad! Jag är lite knäpp, men scrubar som jag inte riktigt tycker känns även utanför och efter duschen tycker jag är lite dåliga.

Img 4560.jpg
Img 4567.jpg

Sen när jag är färdig duschad sköljer jag av ansiktsmasken, som även den verkligen lämnar en fräsch, pigg och ren känsla. Då är det dags för återfuktning! Här fick jag prova en kroppsbalm, som påminner i konsistensen av mjuk vax, som smälter in i huden med en härlig svag doft. Jag gillar den verkligen, mjuk, snabb och lämnar en väldigt väl insmord känsla. Även på ansiktet är det extra viktigt med fukt, och jag brukar använda den här fuktmasken från Patyka både efter peeling, som en liten kur eller bara innan jag ska sova som en extra boost. Så ibland tar jag inte ens bort överflödet.. Passar mig då jag är torr!

Img 4591.jpg
Img 4604.jpg

Och sist men inte minst, innan läggdags tar jag några droppar av den här oljan från UMA som heter Pure rest. Otroligt avslappnande och skön, ska förbättra sömnen och vara lugnande, jag tycker den är riktigt härlig!

Img 4540.jpg

Hoppas ni får lite inspiration nu, och ta hand om er, gör en egen liten spakväll! Använd gärna koden Sheila och få 15% på ett köp på Jolie Beauty!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..