Retreatsöndag!

Vad gjorde jag igår då? Ja, det ni! Jag var på retreat! Hörde jag HURRA? Det är min dröm, tänker mig att det även är en och annan småbarnsmammas dröm med! Vi befann oss på underbara Hotel J i nacka och jag tillsammans med massvis med härliga kvinnor njöt av en heldag med yoga och workshops.

Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir

Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir

Vi yogade först en 90minutersklass med Stina som lärare, hon är även en av grundarna för konceptet Nanoretreat. Nanoretreat går ut på att ha en retreat under endast en dag istället för fler så att flera människor har möjlighet att delta, perfekt för mig!

Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir

Iklädd Lululemon. Väldigt bekväma yogakläder!

Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir

Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir

Otroligt härligt att få vara mobilfri med så många härliga kvinnor. Här är Sara, Josefin och jag innan lunchen. Kul att dela dagen med inspirerande kvinnor, alla så olika men ändå så lika. Dagen gick mycket ut på att släppa och ladda om, något jag kände att jag verkligen behövde.

Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir

Lunch med utsikt! Wow! Efteråt hade vi workshop med mindmapping över saker vi önskar tänka på, reflektera över, ändra eller få under hösten. Jag tar med mig att stötta kvinnor mer än jag gör idag, i alla aspekter av livet. Samt vara snällare mot mig själv.

Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir


Stina som höll i dagen! Tack! Vilket jobb du gjort!

Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir

Jag och Minna, en ny vän som jag delar yogan med, även hon som tagit alla bilder! (Inte denna såklart..haha) Efter lunchen badade vi och bastade i Hotel Js fina gamla hus. Så skönt att vattnet äntligen svalkar! Hela dagen avslutades med yinyoga och reflektion.

Nu känner jag mig redo att ta mig an hösten. Det blir en instensiv vecka, med fylld till bredden med roligheter. Så jag känner mig redo! Ska bli riktigt bra!

Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir

  1. Sofia skriver:

    Fint inlägg. Var det ett retreat för inbjudna/kampanj eller var det även öppet för icke-influencers? Är nyfiken då det verkar vara så koordinerat (samma mattor, vattenflaskor, fotograf mm) och homogen grupp. Undrar mest vad som är brukigt, är van vid att man tar med sig sin egna matta tex, men har inte varit på retreat i Sverige🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..