Han är inte sjuk!

Det är vad jag fått säga hela dagen när jag haft med Ian. Känns lite jobbigt men ändå viktigt att säga. Idag är nämligen förskolan stängd och jag fick ta med mig Ian till jobbet. Det är rätt mysigt att visa honom allt jag gör, och idag var det extra kul med en fin frukost på Adam och Albin med fokus vegans doft! Det är nämligen så att det franska märket Le Couvent lanserar helt nya unisex dofter i Sverige!

Jag hade med mig Ian, så gullig lapp! Träffade även min favorit yogi Emma Matsson!

Jag gillar verkligen dofterna, så eleganta och fina. Perfekt nu när jag och Rasmus ska på bröllop!

Img 5882.jpg

Ian i sin nya favoritskjorta som kommer från Mini Rodini! Riktigt snygg tycker jag!

Vi har just checkat in på hotel J! Skriver mer om det sen! Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..