Staycation på Hotel J

Jag kände att det var dags för lite guldkant i vardagen. Lite egentid med min man. Det är så lätt att tiden bara springer förbi oss, att vi inte hinner med varandra med allt som händer.

Igår var det dags för Rosanna och Dennis bröllop, och jag överaskade Rasmus med med en hotelnatt på Hotel J, helt perfekt! Vi lämnade barnen och åkte och gjorde oss iordning på hotellet innan det var dags för bröllop.

Img 5887.jpg

Vilket rum! Helt makalös utsikt! Det här hotellet är så otroligt fint tycker jag, när man är här kan man knappt förstå att det är så nära stan.

Img 5886.jpg

Jag är så nöjd med min vinröda klänning från Daisy Grace  smycken från Syster P och världens mest bekväma klackar från Rizzo. Det var ju lite svalare än vad det varit, verkligen höstigt! Så skönt tycker jag.

Acs 0065.jpg
Acs 0066.jpg

Bröllopet var otroligt, så vackert och intimt, och exakt det som Rosanna och Dennis önskade! Jag är så glad att vi fick dela deras dag. Det vart inte alls sent, så när vi kom hem badade jag badkar och vi kunde verkligen njuta av att bara få umgås. Så mysigt och välbehövligt!

Img 6033.jpg
Img 6031.jpg

Imorse gick vi ner till frukosten redan vid 8 och satt länge och åt. Dom hade veganska alternativ, för dom som vill ha det, så mycket gott! Riktigt bra frukost med samma magiska utsikt. Nu ska vi hämta barnen och åka till Rättvik till några vänner för att plocka svamp!

Img 6049 2.jpg

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..