I annonssamarbete med MULIERES

Tvätta grönare!

I annonssamarbete med Mulieres

Det finns många saker jag idag gör för miljön, som jag inte tidigare ens tänkt på. Jag hade önskat att någon berättade för mig tidigare vad jag kan göra , sådär lite enkelt. Det hade varit tydligare och lättare för mig då. Så jag tänker att jag ska dela med mig, av det jag gör idag.  Jag vet att jag måste göra ännu mer men såhär långt har jag kommit nu.

Barnkläder är ju ett ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, även att testa dem och tvätta dem för recensionsyfte. Hur ska man tänka då? Om man som jag vill ha rena kläder, men ta vara på miljön.

Img 5064

  1. Tvätta inte kläderna oftare än du behöver!
  2. Torka av ingrott smuts, och sen tvätta på lägre temperatur
  3. Använda miljövänligt tvättmedel och sen rätt mängd!

Jag har fått testa Mulieres riktigt härliga tvättmedel, som helt ärligt är det mest miljövänliga och innovativa jag stött på! Det är ett naturligt, koncentrerat tvättmedel som är snäll mot både dig, dina barn och miljön! Det finns en mängd olika dofter på tvättmedlet, som bara är svaga och behagliga.

Img 5099

Img 5098

Det jag gillar är att tvättmedlet är väldigt medvetet. Det passa alla olika material, även silke och ull, funkar om man vill tvätta för hand eller i maskin och klarar att tvätta rent redan på 30°C. Själva konsistensen på vätskan känns kanske lite väl rinnigare än annat tvättmedel, eller snabb som jag kallar det, men man vänjer sig!

Nu ska vi snacka om flaskan, japp flaskan innehåller 70% mindre plast än de traditionella standard förpackningarna. Själva ytterförpackningen består av återvunnen och biologisk nedbrytbar kartong som går att återanvända efter användning. Jag ska visa hur senare! Innerpåsen samt pipen och korken är tillverkade av återvinningsbar plast. Det är faktiskt otroligt häftigt att göra tvättmedel som är såhär effektivt och kunna paketera det på detta sätt! Jag är så glad att jag får jobba med det här varumärket! Riktigt bra produkt!

Img 5079
För rabatt använd koden Mulieres15 på Laplandecostore.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..