I annonssamarbete med JOLIE BEAUTY

Redo för höst?

I annonssamarbete med Jolie Beauty!

Känner ni av hösten på er hud? Det gör verkligen jag. Är så känslig för torrare luft och blir direkt navig och torr i ansiktet. Har kämpat med det en hel del tidigare och det är som att det har blivit värre nu sen jag fick barn.

Jag fick ett kit att testa från Jolie Beauty, som för er som inte vet är en grym butik online som bara säljer riktigt bra och medveten hudvård. Jag älskar att sortimentet redan är ”handplockat” så att allt som finns redan är ekologiskt, av bra kvalitet och inte minst effektiv hudvård. Jag vill gärna ha den servicen, att det redan är speciellt framtaget för att passa någon som jag, som vill ha just bra hudvård.

Img 5892.jpg

Så i år är jag före kylan, både för att det är lite varmare, men även för att jag förbereder min hud. Det första jag gjort är att börja använda en ansiktsolja som går rakt in i huden, som inte känns det minsta kladdig och som är extremt vårdande. Jag älskar ju oljor, så denna känns bara rolig och riktigt härlig att få använda nu. Lätt i konsistensen och doftar lite citrus, men å så vårdande!

Acs 0069.jpg

Sen använder jag ett återfuktande serum på kvällen innan min ansiktskräm. Den kommer från Absolution och är väldigt effektiv den med, känns som att den kapslar in fukt i min hud! Därefter har jag en balm från May Lindstrom skin som även den bara boostar med fukt och verkar otroligt vårdande, men även lite kylande och lugnande för huden. Jag tycker även den dämpar mina rodnader och när jag har finnar blir det bättre! Den är dyr, men otroligt mycket wow!

Img 5895.jpg

Img 5901.jpg

Sist men inte minst använder jag även ett serum under min dagkräm, alt bara som den är under sminket. Det har varit  bra det med, jag känner stor skillnad med det under smink, då lägger sig sminket bättre och huden känns återfuktad hela dagen! Den kommer från Patyka som har blivit ett favoritmärke!

Acs 0070.jpg

Hoppas ni får lite inspiration och testar om ni hittar någon ny favorit. Glöm inte att återfukta ordentligt nu när det snart blir svalare ute! Använd gärna koden Sheila och få 15% på ett köp hos Jolie Beauty!

Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..