Nytt till Skolan!

Okej, kan vi prata om två saker ? Skolbarn har gymnastik! Jag inser nu när jag skriver ut det att det är rätt självklart, men jag hade faktiskt helt missat detta.  Aline behövde alltså ha inomhus gympaskor, och gympakläder. Eller idrott kanske det heter, det säger Aline.

Snabbt som tusen fixade vi gympaskor, riktigt bra sådana från Hummel. Jag är ett stort fan av Hummel, dom har bra skor för mina barns fötter, och är riktigt fina. Tyvärr var dessa helt svarta (jag älskade det, Aline hade väl en annan åsikt) så vi fick lösa det med lite färgläggning.

Img 5804.jpg
Img 5802.jpg

Det här visade sig sen inte hålla bra alls, så vi tvättade bort allt med en wipe, men aktiviteten var bra och sen dess är skorna väldigt älskade!

Det nästa som inhandlades var regnställ, galon. I en ljuvlig puderrosa färg från Kuling. Det måste nog vara mitt bästa budgettips. Sitter bra, är fodrat i kragen för komfort, och håller, som det håller! När det kommer till galon så ska materialet vara lite elastiskt för att inte gå sönder direkt, och det är detta set.

Img 6174.jpg
Img 6179.jpg

Köpte med stövlarna, som säljs med regnstället. Dom är fina och Aline gillar dem verkligen. Prisvärt!

Hoppas ni alla har en fin dag!

 

  1. Moa skriver:

    Har testat vindfleece, galonställ och stövlar från kuling och varit nöjd. Funderar nu på vinteroverallen till vår lilla på 1,5 år. Har du någon erfarenhet av den?

    1. Den ska jag testa och håller på med nu! Jag har testat dem tidigare och varit väldigt nöjd, tycker generellt att det är ett grymt märke som alltid håller bra!! Kram!

  2. Karin skriver:

    Båda mina barn har galonkläder samt fleece från Kuling och jag är jättenöjd!

    1. Åh va kul! Jag tycker också att dom är så bra!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..