När jag fick välja min favoriter hos Reima så…

valde jag dessa. Tänker att det kanske är lite kul att dela med er då det gått ut till några av er som kanske är del av Reimas kundklubb?  Detta är ej sponsrat, bara lite kul då jag valt ut till dem! Kanske kan inspirera lite! Fråga mig gärna frågor, är igång och recenserar för fullt just nu!

Sheila Arnell, bloggare i Stockholm, har använt Reima sen hennes äldsta barn föddes: ”Den första produkt vi köpte till henne var en fleeceoverall, som jag använde hur mycket som helst!”

Sheila jobbar delvis med att recensera barnkläder på Barnplaggsguiden: ”Med mycket erfarenhet av olika märken så kan jag verkligen säga att Reimas plagg är av superkvalitet. Det jag gillar med att köpa plagg från dem är att de är så bra att barnen kan använda dem ordentligt hela säsongen, men även så bra att de går att ärva vidare. Det är både klimatsmart, hållbart och medvetet. Återvinning i den bästa av former!”

 

Sheilas favoriter

Vi bad Sheila välja sina favoriter från höstkollektionen, se hennes val och motiveringar här:

Lättviktsdunjacka Fern

Lättviktsjackan, kanske den smartaste jackan som finns? Båda för vuxna och barn? Ta med den var du än går! Den här jackan är en favorit som vi har haft till barnen i flera år (olika då såklart!) Denna och en annan variant som Reima har där man kan ta av ärmarna så det blir en väst! Om ni inte testat, testa! Perfekt nu på hösten, tidig vinter och i vår! Kanske den jackan vi använder absolut mest.

Storlek: 104-164

Bloggerpicks 531340 5180

Ullmix mössa Birdy

Jag gillar den här mössan för att den funkar med allt. Den är även helt perfekt för att den är gjord av både ull och bomull, naturmaterial som ser till att andas och hålla barnet sådär lagom varm, vilket är toppen med pendlande skandinaviskt väder! Den finns även i flera olika superfina färger!

Storlek: 44-58

Bloggerpicks 528590 5180

Softshelljacka Vantti

Softshell, ja, jag gillar verkligen det här materialet. Denna jacka och ett par matchande brallor är perfekta att ha på förskolan och i skolan i höst. Det håller barnen torra och varma, samtidigt som det skyddar mot regn, fukt och smuts. Riktigt bra funktionsplagg! Stort plus för att materialet är så lätt att röra sig i, toppen även för de allra minsta!

Storlek: 80-140

Bloggerpicks 521569 6980

Regnvantar Kura

Dessa är grymma, sitter på plats och håller barnen torra om händerna. Dessa är ett måste för mina barn. Vi har haft dessa varje år, och det fina är att man kan ha tunna ullvantar under om det blir lite kallt, eller bara ha dem som de är. Toppenkvalitet och grym passform!

Storlek: 1-5

Bloggerpicks 527207 4960

Fleecejacka Flounder

Jag gillar en bra fleece, speciellt en som är både snygg och mysig på en och samma gång! Den är även perfekt att använda bara som den är, till ett par jeans eller leggings redan nu, tidig höst!

Storlek: 104-164

Bloggerpicks 536327 9140

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..