Newbie och Kappahl

Igår var jag inbjuden på en jättehärlig frukost med Kappahl! Det var så kul, vi fick en fin frukost med avokadomacka (min favorit) och fick även spana på kommande kollektion för barnkläder hos Kappahl.

Nedan är mitt gäng från mama. Annika, Markiz och Carin!

Kappahl har en otrolig bredd, alltifrån sockersöta Newbie, till Rookie och andra fina inriktningar på storbarnskläder. Det är kul att dom verkligen gör bra kläder till lite äldre barn! Ska visa er mer senare! Här är ett axplock av fina newbie nyheter! Mycket grått och vitt, stickat och såklart lite rosa.

Nytt som är ute nu som jag nästan hoppas av glädje av är att det finns massvis med fina utklädningskläder! Kolla bara här!

Kappahl är även en unisexkollektion (alla barnkläder är unisex men ni fattar) och det finns även riktigt bra ytterkläder även iår från KAXS. Jag har recenserat det tidigare och kan göra det igen om ni önskar?

Ha en fin torsdag!

 

LOADING..