Yoga med oss!

Kom och yoga med mig men framförallt Hanna Hax Linder på Berns nästa vecka! Sist var vi ju i kyrkan, nu har vi bytt location!

Det kommer bli magiskt, och framförallt så är det helt otroligt fint att få yoga på Berns! Så jag hoppas ni blir några, som sen kommer och kramas med mig!

Den 26/9 kl 18.00

209a0247

Anmäl er här!

Det är gratis såklart!! Nu hoppas jag vi ses! PUSS!

209a9562

 1. Susanna skriver:

  Jag kommer! Ska bli jättekul 🙂

  1. Men va KUL! Ja! Kom och kramas efter, eller innan! Kram!

 2. Anna skriver:

  Kan du göra ett inlägg om yogamattor. Jag köpte mig en tjock från casall då jag annars får ont i leder (knä, bäckenfogar som hoppar runt om jag ligger på för hårt underlag osv) men nu halkar jag med händerna i downward faciing dog (vad heter det ens på svenska). Jag har sett över min foundation och alignment osv, rengjort mattan med tvål och vatten och med vinäger men inget hjälper. Jag halkar inte om jag är direkt på golvet. Tyvärr verkar inte mattan bli bättre med tiden utan snarare sämre (haft den i ca 6mån ) Jag har försökt kolla runt på mattor ö några tips sticker ut tex jade och yogirai sthira men vet inte hur jag ska välja. Har du något tips? Gärna för under 1000 kr för det blir lite dyrt annars. Tack på förhand
  Anna

  1. Såklart! Det gör jag hemskt hemskt gärna! Va roligt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..