LindexPink

Lindex, älskade Lindex, samlade många viktiga och härliga kvinnor för att hjälpa dem sprida LindexPink, Lindex samarbete med Rosa Bandet och Cancerfonden.

Pink 16
Pink 10

Frukosten var bland det godaste jag ätit (ja, jag är en foodie) signerad Paul Svensson och på plats var även årets Rosa Bandet desginer Bea Szenfeld. Hon har skapat detta års Rosa Band i papper och den är riktigt snygg!

Lindex har samlat in och bidragit med över 116 miljoner kronor till Rosa bandet! I dag överlever 8 av 10 kvinnor som får bröstcancer men det finns mycket mer att göra. Lindex har även designat ett armband och en tygpåse där all vinst doneras till cancerforskning.

I Lindex butiker kan man även köpa det här snygga armbandet som enkelt justeras på handleden, där det står TOGETHER. Jag tycker den är så fin. Det passar mitt vanliga armband från Syster P.

Pink 20

Pink 18

Här är jag tillsammans med Sara och Emma. Så fint att få vara med och sprida detta tycker jag. Köp nu Rosa Bandet och stötta insamlingen till Cancerfonden. Tillsammans gör vi skillnad.

 

Alla bilder: Joseph Eriksson

  1. Jessica skriver:

    Underbart armband. Vet du om det säljs enbart i butik eller kommer det ut på nätet också?

    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..