Skogens GULD

Är ju såklart kantareller. Jag vet inte om ni gillar det, men jag fullkomligt älskar att gå ut i skogen och plocka kantareller. Det är magi, superhärligt och så mysigt. Barnen är väl kanske mindre superförtjusta, men eftersom deras kusiner var med så var det mycket roligare under en mycket längre period.

Img 6683.jpg

Aline i nya stövlar och en fin fleece från Reima!

Först hittar man som vanligt inga svampar alls, och sen kommer det. En efter en, så härligt ju!

Img 6694.jpg
Img 6743.jpg

Img 6752.jpg
Och nej, helgen har inte bara varit sådär magisk, utan Ian har varit hängig och nu under kvällen har jag haft en hel del ångest, som man har ibland. Det är okej att inte vara okej.

Hoppas ni alla får en mysig söndag.

Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..