Yoga på Berns

Vilken kväll, som vanligt när vi styr yogaevent är jag helt rörd. Förstår ni att 190 personer samlades ikväll för att yoga i Stora Salongen på Berns? Det är ju helt fantastiskt vackert! Wow säger jag bara.

Img 7106.jpg

Img 7124.jpg

Här är jag och Hanna iklädda Lululemon som även är yogamärket vi jobbar med för just sånt här! Hanna är deras ambassadör, och jag är bara ett glatt fan!

Img 7154.jpg

Valet av location kan ju verkligen vara ett av de bästa! Så magiskt med högt i tak och sån vacker lokal!

Img 7117.jpg

Det var så roligt att få träffa så många av er, och hjärta gärna inlägget så ser vi till att göra det igen snart!

 

 

 1. Klara skriver:

  Hej Sheila, hade så gärna velat komma till Berns men det gick inte ihop sig för min man skulle bort och vi har två småbarn hemma. Men jag hoppas att det blir något liknande någon mer gång!
  En annan fråga till dig, hur hittar du motivation att komma iväg på yoga så tidiga mornar? 😊 har hållit på med yoga i 1,5 år men har inte direkt någon egen regelbunden practice själv. Bor också på Kungsholmen och har gått på yoga Devi. Den här terminen har jag inte kunnat köpa en kurs för tiderna har varit svåra, alternativet är typ kl 6. Jag har jobbat inom vården så är van vid att gå upp så inga konstigheter egentligen, men drar mig ändå lite från så tidigt. Hur tänker du? Tar gärna lite tips 😊

  1. Hej Klara!

   Va gullig du är, tack för att du skriver till mig. Jag skulle hemskt gärna träffa dig och hoppas du kommer på fler saker jag hittar på!

   Ja du, när det kommer till yogan verkar det som att jag har en väldigt bra disiplin, känner väldig starkt för att yoga och vet att jag verkligen älskar det när jag väl är där. Det är inte så kul att gå upp och cykla i regn mm. Men jag biter ihop. Hm, ja det är svårt. Jag borde gå på Yoga Devi, bor på samma gata… men jag har blivit så förtjust i en annan studio. Mitt tips är att verkligen försöka få in en rutin med en regelbunden practice även hemma.
   Ska vi peppa varandra? Kanske att du göra en liten challenge på typ 21 dagar med yoga varje dag? Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..